Moj dan – če ste manjkali na prvem, nikar ne zamudite drugega

AvtoricaFlora Muhič

FotoSaša Kovačič

Thumbnail
3 min
  • DELI

Hitro sodobno življenje pred nas vsak dan postavlja številne izzive – na delovnem mestu, v partnerstvu, v odnosu s samim seboj. Pogosto imamo neprijeten občutek, da življenje bolj »živi« nas, kot mi živimo življenje. Želimo si spremembe, želimo zaživeti drugače in lažje zadihati, a nam morebiti zmanjka navdiha, poguma, moči, notranjega ognja ….

Zato so priložnosti, kot je dogodek MOJ DAN, tako dragocene, saj nam pomagajo odkriti skrito moč v sebi in začrtati novo smer v življenju.

V začetku leta 2019 so se na prvem dogodku MOJ DAN prvič zbrali izjemni predavatelji, raziskovalci in poznavalci življenja ter avtorji knjižnih uspešnic s področja osebnostne rasti in dobrega življenja. Že to je doživetje posebne vrste – slišati človeka, čigar knjigo imaš na nočni omarici, v živo. In to ne le enega, temveč več – v istem dnevu na istem mestu.

Tudi zato je večina obiskovalcev prvega dogodka ob vprašanju Se vidimo na drugem dogodku Moj dan? navdušeno in odločno prikimavala. Pridemo!

2. februarja 2020 vabljeni na drugi dogodek MOJ DAN!

In zdaj je tako rekoč pred vrati že drugi dogodek Moj dan: 2. februarja 2020 se dobimo v SiTi Teatru BTC na ekskluzivnem celodnevnem druženju s predavanji, delavnicami in pogovori. Letos je seznam govorcev še bolj izbran – vračajo se nekatera imena, ki so lani najbolj navdušila, pridružila pa se jim bodo številna nova.

Prisluhnili bomo lahko:

  • kreativcu Aljoši Bagoli,
  • terapevtu Zoranu Milivojeviću,
  • psihoterapevtki Veroniki Podgoršek
  • zdravnici in terapevtki Tini Bončina,
  • učitelju življenja Brunu Šimlešu,
  • ambasadorju spanja Emilu Marinšku,
  • mojstru čuječnosti Robertu Križaju,
  • motivatorju Kenanu Crnkiću.

Dogodek bo vodila Zvezdana Mlakar in ga nedvomno tudi tokrat obarvala s svojo nalezljivo energijo, strastjo do življenja in dobro voljo.

Skupaj bomo odkrivali skrivnosti trdnih in zadovoljujočih partnerskih zvez – primerjali ljubezen po moško in ljubezen po žensko ter iskali pot do srečnega partnerstva s srcem in možgani. Pogovarjali se bomo o izgorelosti – kako se ji izogniti, kako jo prepoznati in tudi kako jo sprejeti kot priložnost za spremembo uničujočih življenjskih vzorcev. Odkrivali bomo pomen spanja za zdravo in dobro življenje, spoznavali blagodejne učinke čuječnosti in iskali načine, kako od življenje dobiti več.

Oglejte si program in ugotovite, kaj bo najbolj navdihnilo vas!

Zoran Milivojević: SRCE ALI MOŽGANI

Priznani psihoterapevt vam bo na predavanju povedal, zakaj sta ljubezen in zaljubljenost dve različni čustvi, zakaj ni preveč pametno izbirati le »s srcem« ter kako spojiti »srce« in možgane«, da bo ljubezenska zveza dobra.

Veronika Podgoršek in Bruno Šimleša: LJUBEZEN PO ŽENSKO. LJUBEZEN PO MOŠKO.

Moški in ženske doživljamo ljubezen in odnose drugače. Zato je partnerstvo svojevrsten ples medsebojnega sodelovanja in iskanja strinjanja v nestrinjanju. O tem, kako z razumevanjem sebe in nasprotnega spola do bolj zadovoljujočega partnerstva, bosta spregovorila dr. Veronika Podgoršek in Bruno Šimleša.

Tina Bončina: IZGORELOST: SI UPATE ŽIVETI DRUGAČE?

Delo nam prinaša zadovoljstvo in občutek vrednosti pa tudi napor, izčrpanost in stisko. Če se začnemo počutiti ujete, utrujene in če za povrhu pozabimo prisluhniti telesu, lahko zdrsnemo v izgorelost. Kako sprejeti stres kot zaveznika, ne kot sovražnika, in kako prepoznati lastna napačna prepričanja, bo pojasnila dr. Tina Bončina.

Aljoša Bagola: KAKO IZGORETI – IN BITI V REDU

Na dinamičnem predavanju, začinjenem s humorjem in TV-spoti iz svojih znamenitih kampanj, bo Aljoša Bagola spregovoril o lastnem spopadanju z izgorelostjo. Osvetlil vam bo vpliv sodobnih tehnologij na naše počutje ter predstavil strategije za boljše upravljanje življenjskega zadovoljstva in odnosov.

Robert Križaj: ČUJEČNOST V ODNOSIH

Na delavnici z mojstrom čuječnosti boste s praktičnimi vajami vadili čuječnost v tišini, raziskali doživljanje sebe in gojenje čuječnosti v odnosu ter začutili, kako v družbi drugega, ki nas podpira s svojo prisotnostjo in čuječnostjo, zacvetita naša prisotnost in občutek povezanosti.

Emil Marinšek: NASPITE SE, PROSIM!

Pomanjkanje spanja je že nova epidemija 21. stoletja in Slovenci smo med tistimi, ki spimo najmanj. Čas je, da začnete spati več in bolje. Od priznanega ambasadorja spanja boste dobili preproste nasvete za izboljšanje spalnih navad ter izvedeli, kaj je poleg spanja še nujno za trdno zdravje.

Kenan Crnkić: TVOJ NOVI ZAČETEK

Kako bi želeli preživeti življenje, če bi še enkrat živeli? Že danes začnite živeti tako, da boste od življenja dobili več. Naučili se boste opredeljevati in dosegati cilje, spoznali tri ključne dejavnike uspeha ter z uporabo edinstvene metode KCA enostavno in učinkovito vzeli življenje v svoje roke.

En dan v pravi družbi

V odmorih med predavanji boste lahko poklepetali z govorci, ki vam bodo z veseljem podpisali svoje knjige. Prav gotovo pa se obeta tudi kakšno prijetno presenečenje!

Včasih je en sam dan v pravi družbi dovolj, da v sebi spet zanetimo ogenj življenjske radosti. Da razplamtimo partnersko zvezo. Da zažarimo pri delu, a ne izgorimo. Da zaživimo mirno in dobro. Pridite po iskro navdiha v družbo osmih izjemnih govorcev! Za dogodek MOJ DAN je na voljo omejeno število vstopnic – zagotovite si svojo še danes!