Dragoceni matični mleček

Thumbnail
  • DELI

Matični mleček ima edinstveno sestavo in v njem najdemo snovi, ki jih ni nikjer drugje v naravi. Je izloček mladih čebel dojilj, s katerimi prve dni razvoja hranijo ličinke, da se te lahko razvijejo v čebele. Celo življenje pa se z matičnim mlečkom hrani le čebelja matica. Čeprav je genetsko povsem enaka drugim čebelam v panju, je zaradi uživanja matičnega mlečka skozi vse življenje skoraj dvakrat večja od drugih čebel, postane najplodnejše bitje na svetu in preživi kar 15 rodov čebel.

Dragocenost matičnega mlečka se skriva v njegovi kompleksni sestavi. Med sestavinami je tudi 10-hidroksi decenojska kislina (10-HDA), ki jo v naravi najdemo izključno v matičnem mlečku. Matični mleček je človeku dandanes dostopen v različnih oblikah. Lahko uživamo sveži matični mleček, ki ga moramo hraniti v hladilniku. Matični mleček pa je lahko tudi liofiliziran (sušen z zmrzovanjem pod vakuumom), s čimer ohrani kvaliteto, postane pa bolj obstojen in se lahko uporablja tudi v raztopini ali kapsulah.

Preventivno lahko svojo rutino okrepite z izdelki Gelée royale, ki so jih razvili v Medexu.

Ne pozabite, da za krepitev imunskega sistema pretežno lahko poskrbimo zlasti z ustrezno in uravnoteženo izbiro živil, zadostnim vnosom tekočine ter veliko kakovostnega spanca. Preventivno lahko svojo rutino okrepite z izdelki Gelée royale, ki so jih razvili v Medexu.

Izdelki Gelée royale iz Medexa vsebujejo matični mleček in različne vitamine

Izdelki Gelée royale iz Medexa vsebujejo matični mleček in različne vitamine, ki so pomembni za delovanje človeškega organizma. Kombinacija in vsebnost sestavin sta skrbno prilagojeni sodobnemu načinu življenja, izzivom in zahtevam, ki jih ta prinaša, ter starosti uporabnikov. Prav tako je skrbno izbrana tudi oblika, zato so izdelki enostavni in praktični za uživanje. Matični mlečki z vitamini so primerni za vse generacije.

Izdelki Junior vsebujejo skrbno izbrane kombinacije čebeljih pridelkov, rastlinskih izvlečkov in vitaminov. So brez konzervansov, barvil in umetnih arom. Količina in oblika sestavin sta prilagojeni otrokom. Poleg kakovosti je poskrbljeno tudi za odličen okus izdelkov, ki se ga doseže z naravnimi rastlinskim izvlečki in sadnimi sokovi. 

Izdelki Junior vsebujejo skrbno izbrane kombinacije čebeljih pridelkov, rastlinskih izvlečkov in vitaminov.

Izdelkom Gelée royale iz Medexa zaupajo tudi najboljši.