Privoščite si več s Pošto Slovenije

Thumbnail
  • DELI

Pred nami so topli poletni dnevi, ko nam misli vedno pogosteje uhajajo k morju in drugim počitniškim destinacijam. Da si boste letošnje poletje lahko privoščili več, obiščite najbližjo pošto in uresničite svoje želje.

Preglejte ponudbo Poštnih potovanj, ki smo jo za vas pripravili v sodelovanju s turistično agencijo Sonček, ter svoje najdražje presenetite z nepozabnimi počitnicami. Info & rezervacije tudi na telefonski številki 02 220 80 00.

Vsi, ki se boste odpravili v sosednjo Hrvaško, pred odhodom ne pozabite na hrvaške kune, na poštah pa lahko kupite tudi vse vrste vinjet za slovenske avtoceste.

Za sproščena potovanja kar na pošti sklenite turistično zavarovanje za tujino Vzajemna z medicinsko asistenco.

Pred odhodom na počitnice preverite ponudbo v spletni trgovini www.mojpaket.si, kjer lahko med več kot 35.000 izdelki izbirate tudi med različnimi izdelki za šport in prosti čas, s katerimi si lahko polepšate dopustniške dni. Vaš nakup vam bomo dostavili domov, v službo, na bencinski servis Petrol ali v PS Paketomat.

Enostavno, ugodno in hitro lahko naročite izdelke iz spletne trgovine mojpaket.si tudi na poštnem okencu.

Za najlepše želje in pozdrave. Samo en naslov je pravi!

V poplavi socialnih omrežij in različnih možnosti za elektronski prenos voščil velja osebno voščilo še vedno za najdragocenejše. Dodajte osebno noto svojemu sporočilu, ustvarite svojo osebno poštno znamko ali razveselite svoje najdražje z LX-telegramom.

LX-telegram Pošte Slovenije je pošiljka, s katero lahko

  • čestitate za rojstni dan, osebnih in ostalih praznikih …,
  • voščite ob rojstvu otroka,
  • voščite ob poroki,
  • čestitate ob osebnih in poslovnih dosežkih,
  • nekoga enostavno presenetite in mu s tem polepšate dan …

Telegram lahko 24 ur na dan naročite prek spletne strani, na brezplačni telefonski številki 080 14 00 vsak delovni dan med 7. in 21. uro in ob sobotah med 7. in 16. uro​ ter na vseh poštah, razen pogodbenih, v okviru njihovega delovnega časa.

Telegrame za naslovnice v porodnišnici lahko na spletni strani oddate po nižji ceni, za dostavo telegrama boste namesto 7,20 EUR plačali samo 6,90 EUR.

​Izbirajte tudi med ostalimi storitvami Pošte Slovenije. Ujemite svoje najlepše trenutke na osebne poštne znamke! Presenetite prejemnike vaših pošiljk z osebno poštno znamko. Najdragocenejše trenutke iz osebnega in poslovnega življenja lahko namreč za vedno zaznamujete z izdajo unikatnih znamk.

Osebne poštne znamke

Izkoristite 20-odstotni popust na izdelavo osebnih poštnih znamk za pošiljanje po Slovenije (A in B) ali 10-odstotni popust na izdelavo osebnih poštnih znamk za pošiljanje v tujino (C in D). Na spletni strani izberite akcijo Poletje, v polje Geslo vpišite besedo Norčije in z nekaj kliki oblikujte in naročite svoje osebne poštne znamke. Popust velja za spletna naročila in naročila, oddana po e-pošti, od 1. junija do 30. septembra 2018.

V času dopusta poskrbite tudi za vaše poštne pošiljke

Pošiljke lahko Pošta Slovenije dostavi tudi na izbrani naslov (npr. k sorodniku, sosedu …), na izbrano pošto, paketomat ali na Petrolov bencinski servis, kjer potem prevzamete pošiljko. Po dogovoru z vami pa vas pošiljka lahko počaka tudi na dogovorjenem prostoru (npr. na terasi, pod nadstreškom, na po vašem mnenju primernem prostoru oz. lokaciji).

Za čas dopusta ali druge odsotnosti lahko za določen čas uredite prepošiljanje pošiljk na drug naslov. Lahko pa se dogovorite, da vas v hišnem ali izpostavljenem predalčniku čakajo tudi priporočena pisma brez dodatnih storitev, čeprav prejema pošiljke niste potrdili s podpisom. Več lahko preverite tukaj.

V primeru večdnevne odsotnosti vas lahko pošiljke čakajo tudi na pošti. Strošek 30-dnevnega hranjenja pošiljk kot poštno ležeče znaša za fizične osebe le 4,67 EUR z DDV, za pravne osebe pa 9,00 EUR z DDV.

Želimo vam prijetne počitniške dni!