Ker zmorete in si zaslužite živeti dobro

AvtoricaFlora Muhič

FotoUnsplash

Thumbnail
3 min
  • DELI

Vabljeni na dogodek MOJ DAN 26. januarja 2019 na Gospodarsko razstavišče v Ljubljani! To bo dan za pobeg od vsakodnevnih obveznosti in odkrivanje skritih moči v sebi. Dan, ki nas bo sprostil, navdihnil in opogumil, da bomo živeli lažje in bolj polno – sami s seboj in v partnerstvu. Z nami bo 6 odličnih in navdihujočih govorcev ter voditeljica Zvezdana Mlakar. Ker zmoremo in si zaslužimo živeti dobro.

Dr. Kenan Crnkić: »Življenje je prekratko, da bi ostalo brez pomena«

Predstavljajte si, da vam banka vsako jutro vplača na račun natanko 86.400 evrov, pri čemer morate upoštevati dve pravili. Prvič, vse, česar vam tistega dne ni uspelo porabiti, vam zvečer vzamejo. Denar lahko potrošite izključno v istem dnevu, naslednje jutro pa vam banka nakaže novih 86.400 evrov. In drugič – banka lahko to »igro« v kateremkoli trenutku prekine ter izplačila ustavi. Najbrž ni dvoma, da bi denar vsak dan znova na najboljši možni način porabljali zase in za svoje bližnje ter si prizadevali, da bi vam vsak evro prinesel srečo in zadovoljstvo.

Ta čudežna banka je v resnici na voljo vsem, pravi dr. Kenan Crnkić v svoji uspešnici Pazi, katerega volka hraniš. To je ČAS! Vsako jutro, ko se zbudimo, nam življenje podari 86.400 sekund življenja za tisti dan. Vse, česar tisti dan ne doživimo, je izgubljeno. Vsako jutro se čarovnija ponovi, a se lahko hitro konča. Naše življenje se lahko v katerem koli trenutku ustavi.

Kaj počnete s svojimi 86.400 sekundami na dan? Jih izkoristite? Ste srečni? Izpolnjeni? Ste le pasivni bralec svojega življenja ali njegov aktivni avtor? Ni res, pravi dr. Crnkić, da imamo le eno življenje. Imamo dve – drugo se začne, ko se zavemo, da imamo samo eno.

Življenje je prekratko, da bi ostalo brez pomena – toda kako mu dati pravi pomen? Prisluhnite dr. Kenanu Crnkiću v živo na dogodku MOJ DAN 26. januarja 2019 na Gospodarskem razstavišču v Ljubljani. Razkril vam bo še skrivnosti doseganja pravega uspeha in vas prepričal, da je sreča pravzaprav veščina, ki se jo moramo naučiti vključevati v vsakdanje življenje.

Na celodnevnem dogodku MOJ DAN bodo poleg dr. Kenana Crnkića na predavanjih, delavnicah in pogovorih z vami še drugi navdihujoči govorci, avtorji knjižnih uspešnic in izjemni ljudje.

  • Urška Božič Križaj
  • Damjana Bakarič
  • Janez Hudovernik
  • dr. Veronika Podgoršek
  • Bruno Šimleša
  • Zvezdana Mlakar

Oglejte si program ›

Thumbnail

Pridružite se nam na dogodku MOJ DAN!

Kupite vstopnico ›

Boljše in lažje življenje vam pomaga omogočiti partner dogodka LIDL Slovenija.