Doživite jesen v romantičnih hiškah v Prekmurju

FotoSava Hotels & Resorts

Thumbnail
  • DELI

Slikovito, romantično in prežeto s tradicijo: to je Prekmurje. Tam najdete mir in dobrodejne termalne vrelce, pri katerih si povrnete dobro počutje, hkrati pa uživate v lepotah idilične pokrajine. Preživite nekaj dni v očarljivi leseni hiški in raziščite pokrajino ob Muri!

Zunanjost hišk
Zunanjost hišk

Oddih pod streho iz trstike

Bivanje v dizajnerskih hiškah v Prekmurski vasi Ajda v Termah 3000 – Moravske Toplice je trendi, a hkrati izlet v preteklost. Navdahnile so jih cimprače, tipične prekmurske hiške, krite s slamo. Nove hiške so krite s trstiko, za razliko od cimprač pa je v njih veliko svetlobe in udobja.

Hiške ponujajo vse, kar potrebujete za oddih od ponorelega sveta: prostoren in svetel dnevni prostor s teraso za uživanje ob jutranji kavici, za čudovite skupne trenutke ob igranju družinskih iger ali pa za večerno branje in srkanje vina. Gostje v hiškah s kuhinjsko nišo svoje bivanje običajno kombinirajo s polpenzionom v katerem izmed hotelov, če želite tudi na oddihu sami poskrbeti za svojo prehrano, pa lahko najamete katero izmed hišk z opremljeno kuhinjo. Zvečer ležete na vzglavnike z ajdovimi luščinami, ki poskrbijo za dober spanec, saj ajdove luščine pomirjajo, sproščajo in mikromasirajo.

Notranjost hišk
Notranjost hišk

Prenovljeno kopališče v Hotelu Ajda – nova zgodba o ajdi

Gostje hišk se lahko kopate v Hotelu Ajda, kjer vas pričakuje prenovljeno notranje hotelsko kopališče, katerega podobo – tako kot podobo hotela – zaznamuje ajda, ki v Prekmurju uspeva že več kot 500 let. Ob velikem bazenu so nov otroški bazen z igrali, bazen z blagodejno črno termo-mineralno vodo, dva masažna bazena ter počivalnica z aromaterapijo. V savnah sta dve novi finski savni, med savnanjem pa se lahko ohladite v Ajdovi počivalnici na vzglavnikih z ajdovimi luščinami.

Kopališče v Hotelu Ajda
Kopališče v Hotelu Ajda

Prost vstop imate tudi v prenovljeno notranje termalno kopališče Terme 3000. Spodnji del z dvema pokritima zavitima toboganoma in otroškim bazenčkom je za živahne in aktivne, v zgornjem pa se sprostite v finski, parni ali infrardeči savni ter se ohladite na blazinah z ajdovimi luščinami ali v kotičku s kromoterapijo.

Notranji termalni park
Notranji termalni park

Raziščite in spoznajte Prekmurje!

Okolica Term 3000 – Moravske Toplice ponuja obilje možnosti za raziskovanje Prekmurja. Odpravite se na sprehod in občudujte jesensko obleko matere narave ali izkoristite številne priložnosti za izlet po Prekmurju.