Božični čudež za vso družino

Thumbnail
  • DELI

Še malo in bomo vstopili v najsrečnejši čas v letu, ko v zraku visi občutek, da je prav vse mogoče in se dogajajo čudeži. Starši vedo, da je čudež že vsak trenutek, ki si ga v poplavi obveznosti uspejo odtrgati le zase, medtem ko se njihovi otroci zabavajo po svoje. To lahko doživite v Termah 3000 – Moravske Toplice, saj so s svojo termalno vodo in pestrim izborom bazenov pravi raj za vodne vragolije za vso družino tudi pozimi.

Kar 19 bazenov, v katerih se lahko pogrejete, razgibate in sprostite v hladnem decembru, pester izbor vodenih vadb, bogat wellness program za starše, s katerim boste nedvomno nabrali vso energijo, ki jo potrebujete za prihajajoče izzive, in edinstvena lokalna kulinarična izkušnja, ki potrjuje to, da je Prekmurje idealen kraj za prave gurmane.

Poleg naštetega so Terme 3000 tudi izvrstna začetna točka za odkrivanje okoliških znamenitosti Prekmurja, ki v sebi skriva nešteto zakladov.

Med počitnicami boste tako lahko ustvarili nešteto novih spominov z vašimi najmlajšimi, ki se bodo v Termah 3000 skupaj z animatorji zaposlili s postavljanjem božične jelke, ustvarjalnimi delavnicami, na katerih bodo izdelovali okraske in ostale zimske umetnine, ki jih bodo lahko odnesli domov ter obiskom Božička, ki se ga bodo še dolgo spominjali.

Če se odločite, da v Termah 3000 preživite tudi najdaljšo noč v letu, imate možnost izbire med raznolikimi silvestrovanji v različnih nastanitvah, med njimi se lahko od starega leta s silvestrsko večerjo poslovite tudi kar ob bazenu Hotelov Livada Prestige, Termal in Ajda.

Ste pripravljeni, da v Termah 3000 doživite svoj božični čudež?