4 ideje za prvomajske počitniške aktivnosti

Thumbnail
  • DELI

Imate tudi vi skomine po pristnih družinskih trenutkih? Za prvomajski počitniški oddih izberite Roglo in Terme Zreče. Centra sta med seboj oddaljena le 17 km in neločljivo povezana, mi pa smo izbrali 4 aktivnosti za prijetno preživljanje skupnih dni.

Čofotajte po termalnih bazenih

Čofotajte po termalnih bazenih

Hop v termalne bazene v Termah Zreče – na plavanje, čofotanje, neskončne možnosti za igro in sprostitev. Doživite najboljše družinske trenutke.

Izberite eno od dveh zanimivih poti

Lesene skulpture na Rogli

Prva je Jezernikova pot z vodnim parkom, druga je Škratova učna pot, obe pa se nahajata na Rogli. Na prvi boste iskali skrivnostnega povodnega moža Jezernika, pretakali vodo, spoznali mlinčke in iskali zlatnike, na drugi pa združili gibanje v naravi s poučnim prebiranjem vsebin sredi gozda, za motivacijo pa poskusili zbrati vseh 6 štampiljk!

Ne pozabite za nekaj trenutkov pobegnite v svet savn in wellnessa

Terme Zreče

Savna vas v Termah Zreče že v imenu sporoča svojo bogato izbiro savn, ki dišijo po pohorskih zeliščih. Nas je navdušila tista na ganku, iz katere smo skozi stekleno streho opazovali zvezdno nebo. Po drugi strani ni boljšega od kvalitetne masaže ali pa prijetne kopeli v dvoje, ki so na voljo v prelepem umaknjenem Wellnessu Idila. Prijazni zaposleni vam bodo znali svetovati, kaj bi morali izbrati vi.

Zavijte na Čutno pot in v Energijski park na Rogli

Na Čutni poti se bosi sprehodite preko naravnih materialov: storžev, lubja, proda. Poslušajte ptičje petje in šelestenje gozda. Povonjajte cvetlice in gozdne dišavnice. Odložite čevlje in naravo … občutite. Na geomantičnih točkah Energijskega parka pa začutite zdravilne energije Zemlje. Park ima značaj izrazitega miru, ki regenerira in vzpostavi ravnovesje.