Zakaj izbrati peresnico z izbrano vsebino

AvtoricaVesna Ravnikar

FotoShutterstock in arhiv MK

Thumbnail
2 min
  • DELI

Peresnica je ena glavnih šolskih potrebščin. Ko izbirate najbolj kakovosten in funkcionalen model, ne pozabite, da mora biti taka tudi vsebina.

Če se odločite za prazno peresnico, imate proste roke pri izbiri potrebščin. Pri tem pa se spoprimete z dilemo, katero znamko izbrati. Ponudba svinčnikov, barvic, flomastrov, brisalcev, nalivnikov, kemičnih svinčnikov, radirk, šilčkov in škarij je skoraj neskončna. Ste prepričani, da želite imeti tolikšno izbiro?

Odlike polnih peresnic

Rešitev dileme, kako in s čim napolniti peresnico, je polna peresnica. Izberite model z vrhunskimi izdelki kakovostnih blagovnih znamk, kot je Herlitz.

Polna peresnica Herlitz
Polna peresnica Herlitz
  • Peresnica Herlitz vsebuje kemični svinčnik Pentel, ki mehko drsi in ne packa, držalo je gumirano, ohišje pa prozorno, da lahko spremljate porabo.
  • Flomastre Staedtler Noris odlikuje črnilo na vodni osnovi, ki se spere z večine materialov. Konica je odporna proti pritiskom in riše črte debeline en milimeter.
  • Nalivno pero Herlitz je primerno za začetnike. Konica peresa je prevlečena z iridijem. V predelu bombice je ohišje rahlo prozorno, da otrok vidi raven črnila. Držalo je gumirano ter omogoča udoben in nedrseč oprijem.
  • Šilček, radirka in svinčniki Staedtler so na voljo v modnih neonskih barvah. Ergonomski svinčnik se ne lomi, radirka ne vsebuje ftalata in lateksa, izvrstno briše in pri tem minimalno odpada.
  • Barvice Staedtler – Ergosoft z ergonomično trikotno obliko omogočajo lahkotno pisanje in sproščeno risanje. Na nedrseči mehki površini barvice je prostor tudi za otrokovo ime. Barvice se ob padcu ne zlomijo.