Radodarno udobje za vso družino

PR članekPolona Gruden, C AUTOMOBIL IMPORT, D.O.O., Barjanska cesta 54, 1000 Ljubljana

Thumbnail
  • DELI

Prostorna CITROËN C4 PICASSO in GRAND C4 PICASSO

Spoznajte enoprostorski vozili iz CITROËNOVEGA izbora: C4 picasso in grand C4 picasso, s katerima bodo vaša potovanja nadvse praktična, pri tem pa boste deležni tudi udobja, varnosti in užitkov v vožnji.

Vse se je začelo avgusta 2006. Citroënov C4 picasso se je po navdihujočem uspehu xsare picasso uveljavil kot novi kompaktni Citroënov enoprostorec. Kmalu se je model razdelil v dve različici: 5-sedežno vozilo z nagnjenim zadnjim oknom in 7-sedežno vozilo, imenovano grand C4 picasso. Uspeh je bil zagotovljen! Sedanja C4 picasso in grand C4 picasso sta že tretja generacija. Elegantnejša z novim sprednjim delom, udobnejša in zanesljivejša s številnimi varnostnimi sistemi in sistemi pomoči pri vožnji, kot sta na primer sistem za nujno zaviranje, ki pomaga preprečiti naletno trčenje, ali opozorilnik za nenamerno menjavo voznega pasu, ki pomaga premagati trenutek nepozornosti za volanom.  Obe različici modela gresta v korak s časom in »pametno« tehnologijo, saj imata vgrajen nov 7-palčni zaslon na dotik z izboljšanim vmesnikom in tehnologijo zaslona.

Potrebujete več prostora? Hop! V grand C4 picassu lahko število sedežnih mest povečate s pet na sedem (za doplačilo), prostornino prtljažnika pa s 645 litrov na 704 litre.

Citroën grand C4 picasso – modularni sedeži

Poleg prostornosti so glavni adut obeh družinskih avtomobilov trije enakovredni in posamični sedeži v drugi vrsti, kjer lahko tri odrasle osebe sedijo brez prerivanja s komolci in kamor lahko brez težav namestite tudi tri otroške sedeže.

Več na www.citroen.si