Praznično veselje

Thumbnail
  • DELI

Ogrejte srca vaših najdražjih s klasično voščilnico, ki jo pošljete po pošti. Poleg bogate ponudbe božičnih in novoletnih voščilnic boste na poštah našli tudi komplete voščilnic za podjetja. Tudi letos lahko izberete praznične poštne znamke z božičnimi in novoletnimi motivi ali pa znamke z nekaj kliki oblikujete kar sami.

Na vseh poštah so na voljo tudi zvežčki z 12 samolepilnimi znamkami, za naslovnike v Sloveniji z oznako A (za voščilnice) ali B (za razglednice) in za naslovnike v tujini z oznako C (za voščilnice in razglednice).

Izberite motiv po svojem izboru

Svoje najbližje pa lahko presenetite tudi tako, da na voščila nalepite svoje osebne poštne znamke z motivom po vašem izboru.  Do 31. 12. 2019 izkoristite 20-odstotni popust na izdelavo osebnih poštnih znamk za pošiljanje po Sloveniji (A in B) ali 10-odstotni popust na izdelavo osebnih poštnih znamk za pošiljanje v tujino (C in D). Popust velja za spletna naročila in naročila, oddana po e-pošti. Najmanjše naročilo je 20 znamk. Akcijski popusti in ostali popusti se ne seštevajo.

Na spletni strani osebnaznamka.posta.si poiščite akcijo PRAZNIKI, v polje Geslo vpišite ​besedo Veselje in z nekaj kliki oblikujte in naročite svoje osebne poštne znamke.

Praznične poštne znamke

Na Pošti Slovenije bodo poskrbeli, da bodo vaša voščila pravočasno prispela v prave roke. Zaradi povečanega prometa v decembru priporočajo pravočasno oddajo božično-novoletnih razglednic in voščilnic – za naslovnike v Sloveniji do 18. decembra 2019. Vsem, ki boste pošiljali voščila prijateljem in sorodnikom v tujino, priporočajo izbiro storitve Prednostno.

Paket v PS Paketomat

Čas obdarovanja je spet pred vrati in v  zraku je že čutiti vznemirljivo pričakovanje. Če radi podarjate lepo zavita darila, na pošti izberite čudovit ovojni papir ali darilno vrečko s prazničnim motivom. Za praznične spletne nakupe iz naslanjača pa priporočamo dostavo paketa v PS Paketomat! Paket lahko diskretno, hitro in priročno prevzamete na 24 lokacijah, 24 ur na dan, 7 dni v tednu. Tako bo vaš nakup ostal diskreten in presenečenje bo popolno!

Če pa ste že  opravili spletni nakup, izbrali mesto dostave in vam izbrana lokacija in čas dostave ne ustrezata več, pa izkoristite storitev Moja dostava – moja izbira, pri kateri s SMS-om ali elektronskim sporočilom prejmete povezavo do aplikacije, s pomočjo katere lahko spremenite lokacijo ali datum dostave paketa tudi, ko je ta že na poti k vam.

Otroci, pišite Božičku!

Tudi letos bo zaživela Božičkova pošta, ki že deveto leto s pisanjem ter pošiljanjem želja in lepih misli združuje otroke iz vse Slovenije.

Božiček in Poštar Pavli

Otroci lahko Božičku pišete do 18. decembra 2019 na naslov: BOŽIČEK, Za pravljičnimi vrati Poštarja Pavlija 7, 2002 Maribor.

Pišete mu lahko posamezniki ali skupine otrok iz vrtcev in šol.  S pomočjo prijatelja Poštarja Pavlija bo Božiček vsem otrokom tudi letos odgovoril in priložil presenečenje, zato ne pozabite pripisati svojega naslova. Lani je Božiček razveselil več kot 20.000 otrok iz vse Slovenije.