Podarite spomin na osebni poštni znamki

Thumbnail
  • DELI

Da bi izkazali hvaležnost, ne potrebujete posebnega praznika ali velikega praznovanja. Svoje najbližje lahko vedno razveselite z izvirnim darilom, ki navduši in ogreje srce. Darilo, ki še posebej preseneti, so osebne poštne znamke.

Osebne poštne znamke se lahko uporabijo takoj, za pošiljanje poštnih pošiljk, ali pa jih shranite in uporabite kdaj kasneje, saj veljajo neomejen čas. Tudi vabila, voščilnice ali razglednice lahko naredite prav posebne, če nanje nalepite osebne poštne znamke.

Naročilo osebnih znamk je enostavno, priložnosti pa toliko, kolikor imate domišljije. Samo izberite najljubšo fotografijo, ki bi jo želeli na znamki, format, barvo in nazivno vrednost znamke (A, B, C ali D) ter enega izmed tematskih okvirjev, ki jih poiščete na spletni strani osebnaznamka.posta.si.

Osebna poštna znamka

Izkoristite 20-odstotni popust na izdelavo osebnih poštnih znamk za pošiljanje po Sloveniji (A in B) ali 10-odstotni popust na izdelavo osebnih poštnih znamk za pošiljanje v tujino.

Za priznanje popusta ob spletnem naročilu vpišite v polje Geslo ​besedo Spomin, pri naročilu po e-pošti je treba to geslo zapisati v sporočilo. Popust velja za spletna naročila in naročila, oddana po e-pošti do 31. maja​ 2019. Najmanjše naročilo je 20 osebnih poštnih znamk. Akcijski popusti in ostali popusti se ne seštevajo.