Doživite Anglijo in Wales po izjemno ugodni ceni

Thumbnail
  • DELI

Kmalu po koncu pouka, natančneje 28. 6., se lahko ljubitelji potovanj odpravite novim avanturam naproti. S turistično agencijo Twin, ki je že od leta 1995 specializirana za potovanja po Veliki Britaniji, lahko obiščete Otok, ki vedno znova očara obiskovalce.

Po poteh nekdanjih časov

Odkrijte York, belo mesto za obzidjem. Velja za eno najlepših mest severne Anglije, kjer so še danes vidni ostanki iz časa Vikingov in Rimljanov ter predvsem ozke zavite uličice viktorijanske Anglije.

York, belo mesto za obzidjem

V mestu Robina Hooda vas na sodišču njenega veličanstva lahko obsodijo na najhujšo kazen, nato pa v očarljivem podeželskem mestecu Stratford upon Avon spoznavate življenje in delo velikega Williama Shakespeara.

Kip Robina Hooda

Katapultirali se boste v enega najmogočnejših srednjeveških gradov Warwick Castle in London opazovali tudi s ptičje perspektive (London Eye).

Sledi še enodnevni obisk dežele rdečega zmaja – Walesa. V obmorskem mestecu Llandudno boste srečali Alico in obiskali enega najbolj fotografiranih gradov v severnem Walesu, Conwy Castle. A to še ni vse ...

Ribe in krompirček, angleška zimzelena jed

Cena potovanja je od 449/583 €. Odhod je zagotovljen. Več informacij o potovanju dobite na agencije TWIN na Zemljemerski ulici 12 v Ljubljani, na www.twintur.com ali na telefonski številki 040 187 830. 

Za prijave do zasedbe izkoristite 50 % popusta za 3. družinskega člana ali pa 4. član potuje za samo 1 €. Pri prijavi se obvezno sklicujte na Dobre zgodbe.

Zakaj izbrati agencijo Twin?

»Osmisliti učenje je osnovna naloga vsakega učitelja. In ni boljšega načina, kako učencem priljubiti angleščino, kot je ta, da jih popelješ po svetu. Toda v današnjih časih to ni tako preprosto. Šole in učitelji se namreč bojijo odgovornosti, mnogi starši pa ne zmorejo ali ne znajo otrok odpeljati sami. Ni bilo lahko pred 18 leti prvič sesti na avtobus in se podati z agencijo, o kateri nismo vedeli ničesar, na večdnevno potovanje v Veliko Britanijo. Bilo nas je strah pred odhodom, a takoj ko smo se podali na pot, smo vedeli, da je bila odločitev prava,« pravi učiteljica Ksenija Tripkovič z Osnovne šole Selnica ob Dravi. 

Utrinki s popotovanja z agencijo Twin

»Potem ko smo prvič potovali s Twinom, smo vedeli, da nas ne bo več strah,« dodaja. »Lani smo že desetič odkrivali Evropo in vsakič smo se vrnili ne samo zadovoljni, ampak tudi hvaležni za Twinovo strokovnost, prijaznost, ustrežljivost ... Hvaležni smo celotni ekipi in nikoli ne bi izbrala druge agencije, saj sem prepričana, da potovanja niti cenovno niti strokovno ne bi mogla biti ugodneje in bolje izpeljana.«

»Ta ekskurzija je postala stalna praksa naše šole in učenci komaj čakajo, da bodo dovolj stari, da se je bodo lahko udeležili. Nam spremljevalcem pa je v neizmerno veselje, ko jih opazujemo, kako polni vtisov in lepih doživetij še dolgo pripovedujejo o potovanju,« zaključuje Ksenija Tripkovič.