Adventni koledarji z lastnimi fotografijami

AvtoricaAlma Mudri

FotoCEWE

Thumbnail
  • DELI

V življenju nas vsak dan pred vrati čakajo novi izzivi in lepi ter tudi težki trenutki. Bliža se adventni čas, ki ga bomo preživeli v krogu najbližjih. Pomembno se je spomniti ljudi, ki nam vsak dan pomagajo odpreti nova vrata in nam stojijo ob strani, ne glede na to, kaj nas čaka na drugi strani. Letos jim podarite CEWE adventni koledar z vašo izbrano fotografijo, ki jih bo za vedno spominjala na lepe trenutke, ki ste jih preživeli skupaj. Naj tokrat oni odprejo 24 vratc s prav posebnimi presenečenji.

Adventni koledar s pralineji Ferrero

Adventni koledar Ferrero

Podarite svojim najdražjim nekaj najboljšega. Izberite fotografijo po želji, ki bo zasijala v brilijantnih in sijočih barvah na mat površini koledarja. Za vratci se skriva sladka mešanica pralinejev Ferrero Rocher, Ferrero Küschen in Raffaello.

Adventni koledar s čokolado Kinder®

Adventni koledar Kinder

Če želite z adventnim koledarjem presenetiti svoje najmlajše, bo čokoladna mešanica znamke Kinder® ravno pravšnja. Poskrbite, da bodo dneve odštevali še bolj navdušeno, in izberite poljubno fotografijo ali pa fotografijo njihovega hišnega ljubljenčka. Skenirate lahko tudi njihove risbe in tako bodo 1. decembra v roke dobili lastno mojstrovino.

Adventni koledar s fotografijami

Adventni koledar s fotografijami

Za manj sladkosnede pa je na voljo zanimiva alternativa – adventni koledar, pri katerem se za posameznimi vratci skrivajo majhne fotografije. V hladnem zimskem času s fotografijami prikličite prijetne spomine.

Adventni koledar z lastnim polnilom

Adventni koledar z lastnim polnilom

Pokažite svojim najbližjim, da jih imate radi, in izberite 24 darilc po njihovem okusu. Adventni koledar lahko napolnite sami z raznimi majhnimi presenečenji, kot so figurice, kozmetični izdelki, droben nakit ali kratka sporočila in misli.

Vsekakor so adventni koledarji z lastnimi fotografijami osebno darilo, ki popestri predpraznični čas. Dnevi se hitro obračajo, zato poskrbite, da se bodo vaši bližnji lahko sladkali še pravi čas.

Več informacij na: www.cewe.si